USTER®, Elbit Görüntüleme Sistemleri ile Artık Daha Güvenilir

Birleştirilmiş teknoloji, müşterilere daha fazla otomasyon, daha yüksek ve sürdürülebilir performans için iyileştirme ve daha fazla potansiyel sunuyor.

USTER® teknolojileri AG, tekstil endüstrisinde otomatik görmeye dayalı denetim için dünya lideri teknoloji tedarikçisi olan .’nin (EVS) satın alınma sürecini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. EVS’nin ürünleri, kaliteyi derecelendirmek ve üretilen malların değerini belirlemek için kullanılıyor. Bunun için kumaş ve web ürünlerinin kusurlarını otomatik olarak buluyor, bunları etiketliyor, izliyor ve sonuç olarak kalite kontrolünü gerçekleştiriyor. Bu özellikler USTER®’in kalite kontrolündeki yetkinliğini genişletip, ürün portföylünü güçlendirmesini sağlayacak.

USTER® CEO’su Thomas Nasiou, USTER®’in dünya çapındaki faaliyetlerinin güçlendirilmesini içeren bu önemli dönüm noktasını tamamlayabildikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Thomas Nasiou gerçekleşen satış hakkında şunları söyledi: “Yenilikçi teknolojiye erişim ve gelişmiş varlığımız, müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri güçlendirmemize, USTER® ve EVS meslektaşlarına yeni ve ilginç bakış açıları sunmamıza yarayacaktır. EVS’nin ürünleri, tekstil endüstrisi için elyaftan kumaşa kadar dünyanın önde gelen kaliteli çözümleri tedarikçisi olma vizyonumuza mükemmel bir şekilde uymaktadır. ”

“Finansal hedeflerimize ulaşırken ayak izlerimizi genişletiyoruz”

EVS CEO’su Sam Cohen şunları söyledi: “Son birkaç yıldır, müşteri memnuniyetini artırmaya, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmeye yönelik ilerlememizle gurur duyuyoruz. Finansal hedeflerimize ulaşırken ayak izlerimizi genişletiyoruz. Şimdi, USTER®’in bir parçası olan EVS için çalışmayı ve karşılıklı tekliflerimizi birleştirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Müşterilerimizin karşılanmamış ihtiyaçlarını giderecek yenilikçi ürünler sunma potansiyelimizi günden güne geliştiriyoruz ve geliştirmeye devam edeceğiz. ”